Du er landet på Kalkfjerner.dk, det helt rigtige sted at finde Borup kalkfjerner. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Borup kalkfjerner tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Borup rust og kalkfjerner 1 L

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Borup rust og kalkfjerner 1 L” fås til 72,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kalk- og Rustfjerner er et stærkt koncentreret specialrensemiddel til afrensning af rust, kalksten, olie, fedt og snavs på malede galvaniserede jernplader, cement og eternitplader som f.eks.
karosserier, automobiler, containers, beholdere, bassiner, afløb…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Borup tyktflydende kalkfjerner 1 L

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Borup tyktflydende kalkfjerner 1 L til kun 60,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fjerner kalkaflejringer fra vandhaner, håndvaske, porcelænskummer, fliser, forkromede overflader samt rustfrit stål. Må IKKE anvendessammen med klorholdige produkter.på emaljeret sanitet (støbejernsbadekar), marmor, aluminiums overflader eller til elektr…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Borup stærk rust & kalkfjerner 500 ml

Næste anbefaling er “Borup stærk rust & kalkfjerner 500 ml”.

Dagens bedste tilbud på “Borup stærk rust & kalkfjerner 500 ml” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 35,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rust og kalkfjerner fra Borup er et koncentreret rensemiddel til afrensning af kalksten, fedt, olie, rust og snavs på malede jernplader mm. Rust og kalkfjerner er særlig velegnet til fjernelse af rust i wc-kummen samt kan kalkfjerner få fat i grovrust og…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Borup Kalkfjerner (Tyktflydende) – 500 m…

  • Dagens pris: 30,- kr.
  • Fundet hos HC Farver
  • Mærke: Borup

Sidste produkt på vores liste er Borup Kalkfjerner (Tyktflydende) – 500 m… som vi har fundet til 30,- hos HC Farver.

Forhandlerens beskrivelse:
Effektiv og kraftfuld kalkfjerner til badeværelser, virker i løbet af få minutter. Regelmæssig anvendelse af tyktflydende kalkfjerner modvirker, at kalken sætter sig.Borup Tyktflydende Kalkfjerner er velduftende og derfor behagelig at arbejde med.Alminde…

Se hos HC Farver ❯❯

Dyreste Borup Kalkfjerner på listen er Borup rust og kalkfjerner 1 L fra Davidsenshop.dk med en pris på 72.00. Billigste udvalgte Kalkfjerner er Borup Kalkfjerner (Tyktflydende) – 500 m… som du kan købe for 30.00 hos HC Farver. Forskellen på de to priser er 42 kr.
Ovenstående Borup Kalkfjerner data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, HC Farver). Alle Borup Kalkfjerner tilbud er opdateret i dag 29-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kalkfjerner guides:

Fandt du ikke det rigtige Kalkfjerner blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kalkfjerner: